Preview Mode Links will not work in preview mode

Elsa och Cornelia gör barn

Jul 31, 2019

Akuten har besökts, ny medicin har testats och djävulfostrets hjärtslag har lyssnats på. Elsa får ett mentalt break down under poddandet och Cornelia är ovanligt harmonisk. 


Jul 24, 2019

Cornelias gravidillamående håller i sig och Elsas GAD har nått nya höjder. Ingenting känns riktigt 100, inte ens relationen som annars brukar gå opåverkad genom allt. Man är ju beredd på att livet ska vändas upp och ned när man får barn - men man är däremot inte så beredd på att det ska göra det redan i...


Jul 16, 2019

Det är verkligen inte kul nu. Inte alls. Gravidglowet känns oändligt långt bort, och stämningen är låg. Cornelia springer mellan sängen och toaletten och har konstaterat att fortsätter det såhär vill hon aldrig mer vara gravid. 


Jul 10, 2019

Återigen på hemmaplan. Cornelia vill mest lägga sig ned och sova, helst enda till förlossningen - medan Elsa har framtidsstress och inser att vagabondlivet måste styras upp. Men hur ska det gå till? Och ska barnet verkligen heta Maud? 


Jul 2, 2019

En vecka har gått sedan vi plussade på stickan - och många stickor har det testats med därefte,  bara för att vara SÄKRA på att vallmofröet vid namn Maud-Ragnar ligger kvar där inne. Cornelias humörsvängningar har nått nya höjder och Elsa tajmar med att glömma hämta ut antidepp.